Najava upisa u dječje vrtiće za pedagošku godinu 2023./24. – obavijest za roditelje/skrbnike

Poštovani roditelji i skrbnici djece predškolske dobi, ovim putem obavještavamo Vas o početku prijava za upis u dječji vrtić „Tratinčica“Brinje. Prijave za upis provodit će se u razdoblju od 11. do 19. svibnja 2023.g. (do 12:00 h) putem aplikacije „e-Upisi“ na poveznici https://e-upisi.hr/

Aplikacija je na nacionalnoj razini dostupna na portalu e-Građani te omogućava dohvat podataka o kojima evidenciju vode tijela javne vlasti. Pozivamo roditelje i skrbnike koji ove godine namjeravaju podnijeti prijavu za upis djeteta u dječji vrtić da, ukoliko već nisu, aktiviraju uslugu e-Građani te izvrše provjeru svojih podataka i podataka o djetetu budući da se za izmjenu podataka koje aplikacija povlači iz sustava potrebno obratiti isključivo nadležnoj instituciji (matičnom uredu, MUP-u, HZMO-u).

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani sigurnosne razine 2. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.

Ove godine provode se upisi samo za jasličku skupinu djece (1-3 godine). Na mrežnim stranicama vrtića biti će dostupne detaljne upute za prijavu djeteta.

U samo iznimnim okolnostima, ukoliko roditelj/skrbnik  ne raspolaže računalnom opremom potrebnom za upis, može se obratiti administratoru vrtića.

Obavijest o upisima u dječji vrtić bit će objavljena na mrežnim stranicama Općine Brinje i na mrežnim stranicama  vrtića u prvom tjednu mjeseca svibnja.

“Vrtić je mjesto za igru, život i mi smo tu da im uljepšamo odgoj !”

Više Obavijesti

Budimo
U Kontaktu!

Radno vrijeme vrtića je od 6,30.15,30 i prilagođeno je potrebama roditelja.